Поплава ЛЕД светло

Поплава ЛЕД светло

ЛЕД поплава светло, познат и као рефлектора, светла, осветљење, итд., се углавном користи за архитектонски осветљење сврхе, као и пословни простор, расвета, тежи, декоративне компоненте своје аппеаранц

ЛЕД поплави светло, познат и као рефлектора, светла, осветљење, итд., углавном се користи за архитектонски осветљење сврхе, као и комерцијалних простора тежи расвету, декоративне компоненте, његов изглед и имам испуњену, јер обично имају разлог да размотрите топлоту и стога његов изглед са традиционалним поплава светло, постоје неке разлике.

ЛЕД је поплава светло функције:
Заједничко тржиште, поплава ЛЕД светло је знатно селекцију високе снаге 1W ЛЕД (сваки елемент ЛЕД ће бити направљена од ПММА сочиво високо ефикасни светлости, његова главна функција је секундарни светло емитоване из ЛЕД задатак, који је други оптички), постоје неке компаније, јер хлађење технологија поднела добро, и користите 3W и виша сила ЛЕД. Погодна је за велике прилике гипса осветљења, изградњу осветљење. Рефлектори као и шта је потребно обратити пажњу на то?
Високо -невиности алуминијум рефлектор, пребаците најпрецизније одраз најбоље резултате.
2 , симетрична уско-угао, љирокоугаони и оптички системи са асиметрично.
3 , иза на отвореном-тип лампу замену, лако одржавање.
4 , лампе су лако да се прилагоди са скале тањир осветљење угао.  Области главна апликација су о овим: једна зграда, историјских зграда екстеријер расвета, светло испред зграде кроз осветљење, затвореном простору локалне осветљење, зелени пејзаж осветљење, билборда, медицинске културе и других специјализованих објеката, осветљење, барова, дискотека и друге забаве атмосфера осветљење и тако даље.

Hot Tags: Запали ЛЕД поплава, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, брендова, куповина, јефтине, високог квалитета, сертификација, најбоље, мода
Сродни производи

Истрага

Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540