Дом > Изложба > Садржај

Соларна осветљење је добро или лоше?

За соларно улици процене, онда видјети соларну произвођачи улици нема строго чекове добар квалитет аспектима проблема, има сигурно смо можете са неколико аспеката приказати соларне улици од лоше, види да ли је то упознај требао нам поред услова, може из ње отпор кишна сваки дан број и светлости као степени и живот, а батерија живота и контролер технологије , укупне опреме система приказ соларне улице од лоше.

Соларни улици светло је да се ослони на сунцу за енергију, па када смо у Кишни дани, је његов капацитет соларне батерије не могу да се одупру 3-5 Кишни дани, падавина у многим областима нису много отпорна 3-5 и црне дане соларне улица светло је врло добро. Наравно је такође соларни погон батерија живот је много боље.


Постоји освјетљење довољно бистар да гаранцију народне сигурности и дуг живот, немојте користити време да угасим свјетло. Важније је употреба контролер соларне енергије, јер је број одређује соларне енергије улици лампа отпорна да киша сваки дан, стабилност и квалитет производа, изаберите соларне осветљење чува цена соларне улица светлости.


Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540