Дом > Новости > Садржај

Како соларни лапму сервисирање живот?

У протеклих неколико година јер су људи схватили да та одредба за очување енергије и заштиту животне средине и важности, постоји и све већег броја енергетски ефикасних производа, који су ускоро да се људи који то користе. Али неки од ових производа за штедњу енергије сервис живот је дуга, али неки јер технологија користи за мало времена, без одобрења је бескористан. Соларна осветљење се користи у овим штедњу енергије производе користе најдужи и промовише утицај је најбољи.

Сви знамо да соларне је један од најбрже развија у последњих неколико година немачки лампе за штедњу енергије, популарнији у пројекту осветљење, соларна светла очување енергије и заштиту животне средине, сервис живот је дуга. По својој функцији енергију, соларна улица светла немају конвенционалне енергије, то је сигурност, користећи дужег временског периода коришћења обновљиве соларне енергије кроз соларни панели за сунчево зрачење у електричну енергију користи у реду је, тако да је дуг живот.

Соларни улици лампу извор светлости користио је употреба лед диода извора, који је предводио ниског притиска производа, еколошки без загађења, могу рад је традиционални лампу три пута, тако да соларне осветљење соларне енергије ресурсе може да се користи у комбинацији са које предводе светли, формирање дуго роком трајања.


Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540