Дом > Новости > Садржај

Састав соларно улица светла

Соларна енергија улици светиљка састоји се од следећих компоненти: соларних панела, наплатити контролери, батерије, расвета, лампе и лампе стамбених. Излазни АЦ напајања 220В или 110В, такође, да конфигуришете измењивача.

1 , соларни панели:

Соларни Панел је срж соларне улица светла, соларна улица светла у највреднији део. Своју улогу је пројектовати сунчево зрачење у струју или послати ускладиштене у акумулатору. Више је уобичајена у многим соларне батерије и практичне силиконске соларне ћелије и полyцрyсталлине силиконске соларне ћелије и аморфна силиконске соларних ћелија, три. На пуном сунцу сунцу па на исток и запад, користећи полyцрyсталлине силиконске соларни панел, јер полyсилицон соларних ћелија процеса производње је релативно једноставна, спустите цену од кристала. Више Кишни дани, релативно бујне сунце на југ, моноцрyсталлине силиконске соларне ћелије, јер параметри перформанси један кристал силицијума соларних ћелија је релативно стабилна. Аморфна силиконске соларне ћелије испод ниско сунце стање у на отвореном је боље, јер аморфна силиконске соларних ћелија на соларна расвјета услове потребне је релативно низак.

2 , соларни контролер

Соларна лампа величина, добар контролор набој и отпуст је од суштинског значаја. Како би се продужити батерија живот, своје пуњење отпуст мора бити ограничено на спречавање преоптережена батерије и дубинске. Температуре на месту, квалификованих контролер треба да има температуру функција компензације. Док соларни контролер би требало да комбинацијом функција улица светло контроле са лака контрола и функција контроле времена и ноћи аутоматско пребацивање контроле учита функција, Кишни дани лампу радних сати.

3 , батерију

Унос енергетски системи соларну енергију је веома нестабилан, па батерије систем треба да буде конфигурисан да би посао. Опште олово киселине батерије, Ни-Цд батерије, батерије Ни-Х. Капацитет батерије је генерално одабран у бити вођени следећих правила: пре свега у и повод за састанак ноћ освјетљење, покушајте да ускладиштите соларне енергије током дана, а такођер требате бити у стању да се нашао ноћи власт дана непрекидне кише осветљење потреба. Капацитет батерије је премала да не бити у стању да задовољи потребе осветљење ноћу, батерије, батерије су увек у стању губитак с једне стране, утичу на трајање батерије, што је довело до отпада. Батерија ми је са соларних ћелија, оптерећење (лампа) да се подударају. Може се користити једноставан метод за одређивање однос између њих. Соларна енергија мора бити више од 4 пута већи терет струју за систем да раде. Напон соларних ћелија премашује Радни напон акумулатора ЦК, могу да вам гарантујем нормално негативне на батерије. Мора да је капацитет батерије више од 6 пута већи терет пута дневне потрошње.

4 , светло

Улица соларне лампе која запали извор је соларни погон лампе и важан показатељ да ли нормалног користе, соларна паљења помоћу ниског напона лампе, лампе натријум ниског притиска, елецтроделесс лампу, извор је умрла.

(1 ) нисконапонских лампе: ниске енергије, висока ефикасност светлости, али са роком трајања од 2000 сати, ниског напона лампа црна, генерално погодне за соларну травњак лампе, соларни врт светло.

(2 ) ниског притиска натријум лампе: ниског притиска натријум светла, средње (до 200Лм/w), али измењивача, ниског притиска натријум лампе цене, цео систем да се високо, користите мање.

(3 ) ЛВД: ниског напајања, висока ефикасност светло. Светло у 220В (чиста синусни талас, фреквенције 50 Хз) нормални погон услове, животни век од 50 000 сати, соларна осветљење знатно смањеним роком трајања и једноставан лампе штедњу енергије (јер је соларна лампа квадратна талас инвертера, а соларно напајање 220В, излазна фреквенција, а напон може поредити са нормалном струју).

(4 ) ЛЕД:ЛЕД светло за извор, дуг живот, до 1 милион сати, ниског напона без инвертер, лаган, висока ефикасност, направио 50 ЛМ/w, увоз 80 ЛМ/w. Са напредак технологије, ЛЕД перформансе додатно побољшавати. Мислим да је ЛЕД соларна улици лампу светлосном извору ће бити тренд.


Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540