Соларни панели на крову

Соларни панели на крову

Функције компоненти система соларну енергију система А соларну енергију састоји се од соларних панела, соларни контролер и батерије. Ако је излазна снага 220В АЦ или 110В, требало би да додате измењивача т

Функције компоненти система за соларну енергију
Соларна енергија систем се састоји од соларни панели, соларни контролер и батерије. Ако је излазна снага 220В АЦ или 110В, измењивача треба додати конфигурацију. Улоге за сваку компоненту:

☆ Солар Панел: соларни панел, неопходан и вредан део система соларне енергије, има улогу да бисте конвертовали радијација сунца електричне енергије, послати на батерију за складиштење или да промовишу се радна оптерећења.

☆ Солар контролер: улога на соларни контролер је да контролише радно стање система и пружају батерија превише пуни заштиту, и превише празни заштиту за складиштење батерија. Управљач треба да добије функције компензације температуре у областима где постоји јаз велику температуру и имати светло-контрола прекидача, контрола времена прекидач за контролер.

☆ Баттерy :гел батерија је најчешћи онај, његова функција је да скупе ресорбује енергије из соларни панел и да се издувам је употреба.

☆ инвертер : измењивача требало да пружи 220ВАЦ, 110ВАЦ енергије у многим приликама. Због директног соларне енергије излазна су генерално 12ВДЦ, 24ВДЦ, 48ВДЦ, у неким случајевима, када долази до мноштва напон оптерећења, ДЦ-ДЦ инвертер је снаге неедед,е.г.цонверт на 24ВДЦ у 5ВДЦ на снагу (Напомена: тј није неки једноставни wати).

Hot Tags: соларни панели на крову, на крову соларне енергије, соларни панели, цена по Ват соларни панели, соларни кров систем, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, брендова, куповина, јефтине, високог квалитета, сертификација, најбоље, мода
Сродни производи

Истрага

Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540